Magyar Română Slovenský
Vásárlás
Kedves Érdeklődő!

Egyéni vásárlók - Webáruház:
Internetes vásárláshoz szíveskedjen honlapunkon regisztrálni, majd a webshop rendszerünkön keresztül küldje el rendelését.
Magánszemélyeknek kizárólag utánvéttel áll módunkban a kiadványokat elküldeni. Az esetleges szállítási költségről, valamint a fizetendő végösszegről a megrendelés elküldése előtt a rendelési felületen tájékozódhat.
A megrendelést követően automatikus visszaigazoló levelet küldünk a megadott e-mail címre. A szállítási határidő várhatóan 2-3 munkanap. Amennyiben a kézbesítés napjáról pontos információt szeretne kapni, kérjük jelezze. Házhozszállítás esetén telefonos elérhetőséget feltétlenül szíveskedjen megadni, melyet a futárnak továbbíthatunk!
Intézményi vásárlók
Intézményi rendelés esetén kérjük, töltse ki a megrendelőlapot, és juttassa vissza e-mailen (rendeles@carto.hu) vagy faxon (06/1 463-9011)!
Figyelem!
Telefonon történő megrendelést nem áll módunkban felvenni!

A csomagokat a GLS futárszolgálat kézbesíti munkanapokon 8.00 és 16.00 között, ezért megrendeléskor olyan címet szíveskedjen megadni, ahol munkaidőben megoldott a küldemény átvétele.

20.000,-Ft rendelési érték alatt súlyarányos szállítási költséget számolunk fel,
20.000,-Ft-tól a szállítás ingyenes.

Készleten lévő, valamint digitális termékeink esetében a szállítási határidő várhatóan 2-3 munkanap. Készlethiány esetén az utánnyomásról/ várható szállításról e-mailben tájékoztatjuk. Falitérképes megrendeléseinket várhatóan 10 munkanap alatt teljesítjük.

Falitérkép vásárlása esetén a megrendelt termék(ek) vételárát előre utalással kérjük rendezni, melyhez díjbekérőt küldünk a megadott e-mail címre (igény esetén csekket postázunk). Az összeg bankszámlánkra történő beérkezése után kézbesítjük az előleg/végszámlát, valamint a legyártott térkép(ek)et.

Az e-feladattárakat nem DVD-n forgalmazzuk! E-feladattár vásárlásakor a megrendelt tételekről kiállított számla végösszegének kifizetése (átutalás vagy csekkes befizetés) után, a letöltéséhez szükséges linket/linkeket e-mailen küldjük el.
Kedvezmények
 • Atlasz:
  • 20.000,-Ft felett 5% kedvezmény a vételárból, a szállítás ingyenes.
   • Falitérkép:
    • a szállítás ingyenes
    • 100.000,-Ft felett 5% kedvezmény a vételárból.
     • Digitális termékek:
      • a szállítás ingyenes
       • E-feladattár:
        • osztálynyi mennyiségű (min. 15 db) feladattár vásárlása esetén 1 db ára 870,-Ft helyett 522,-Ft
        • a Kiadóhoz visszaigazolt osztálynyi mennyiségű (min. 15 db) atlasz rendelése esetén, a megrendelt atlaszokhoz ingyenesen letölthető az iskola által kiválasztott tantárgyanként egy elektronikus feladattár.

         Budapesten személyes vásárlás, kizárólag készpénzes fizetés ellenében, a Mozaik Könyvesboltban (VIII. kerület, Üllői út 70.) munkanapokon 9.00 és 17.00 között lehetséges.
         Az aktuális készletről vásárlás előtt a (06-1) 314-2612-es telefonszámon tud érdeklődni. Ebben az esetben a webshopon keresztül nem szükséges külön rendelést leadni.

         Külföldi megrendelés esetén a termék vételárát a szállítási-, és banki költséggel együtt - előzetes egyeztetés alapján - előre utalással kérjük rendezni.

         Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel, észrevételeivel, véleményével forduljon hozzánk bizalommal a kiado@carto.hu e-mail címen!