Magyar Română Slovenský
A kiadóról
A Cartographia Tankönyvkiadó Kft. az 1954-ben alapított Kartográfiai Vállalat iskolai atlasz- és falitérkép üzletágának jogutódjaként hat évtizedes hagyományra, tapasztalatra, tudásra épülve szolgálja a minőségi oktatás elvárásait. A lakossági térképkiadást szolgáló Cartographia Kft.-től különválva 2006. óta önálló cégként folytatja kiadói tevékenységét.
Történelmi-, földrajzi- és a világon páratlan irodalmi atlaszai, illetve a hozzájuk minden szempontból szervesen igazodó falitérképei a magyar piacon egyedülállóan nyújtanak segítséget az oktatás minden szintjén, az általános iskola alsó tagozatától a kétszintű érettségiig.
Az elmúlt években fontos hangsúlyt kapott az oktatásban is új irányt jelentő, digitális alapú kiadványok készítése, és iskolákban való bevezetése. A cég az oktatás területén zajló állandó változások miatt még nagyobb figyelmet fordít kiadványai rendszeres aktualizálására, amelyek tartalma folyamatosan követi a tananyag követelményrendszerének változásait, és igazodik a különböző korú gyermekek gondolatvilágához.